Follow us

Στέφανος Τσιτσιπάς και Paula Badosa | Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους μετά τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών από τα social media

Όλα όσα είπε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς, για την προσωπική ζωή του γιου του.

MissBloom TEAM
Στέφανος Τσιτσιπάς και Paula Badosa Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" μίλησε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς. Ο πατέρας του διεθνή τενίστα και προπονητής του μίλησε για την προσωπική ζωή του γιο του με αφορμή τις φήμες χωρισμού του από την Paula Badosa.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Paula Badosa | Διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa διέγραψαν τις φωτογραφίες τους από τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, @Tsitsidosa, με τις φήμες να μιλάνε για κρίση στη σχέση τους. Έτσι, σήμερα το πρωί, ο πατέρας του τενίστα διέψευσε τις φήμες λέγοντας πως ο γιος του και η Paula Badosa είναι ακόμη μαζί, περνώντας όμορφες στιγμές ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Padosa δημοσίευσαν μία κοινή τους φωτογραφία βάζοντας μια και καλή τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Paula Badosa | Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους μετά τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών από τα social media

"Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι, ζουν κάτι μοναδικό και οι δύο, γιατί σε αυτό το άθλημα που έχουν επιλέξει, έχουν κάνει πολλές θυσίες.

Αυτή τη στιγμή έχουν συγχρονιστεί και οι δύο, έχει ανακαλύψει ο ένας τον άλλον και ζουν πραγματικά όμορφες στιγμές.", είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ