Follow us

Η όμορφη χειρονομία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στους καλεσμένους της βάπτισης του Βλάσση τους

Το μυστήριο τελέστηκε στις αρχές του μήνα σε ένα εκκλησάκι στο Καβούρι και στη συνέχεια ακολούθησε λαμπερή δεξίωση με θέμα την έναστρη νύχτα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Στις αρχές του μήνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, 9 μηνών. Το όνομα του νεοφώτιστου όπως είχε ανακοινωθεί μήνες νωρίτερα είναι Βλάσσης, δηλαδή εκείνο του πατέρα του επιχειρηματία. Το μυστήριο τελέστηκε σε ένα εκκλησάκι στο Καβούρι και στη συνέχεια ακολούθησε λαμπερή δεξίωση με θέμα την έναστρη νύχτα.

Πριν λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα μοιράστηκε λεπτομέρειες από τη διακόσμηση της δεξίωσης που ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο χώρο κυριαρχούσε το χρώμα του γαλάζιου και του μπλε, του μωβ και του χρυσού. Ωστόσο μία λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα όμορφη. Οι περήφανοι γονείς θέλησαν να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους με ένα σημείωμα που αναγραφόταν μέσα στη μπομπονιέρα. "Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας αυτή την ξεχωριστή βραδιά κάτω από το φεγγάρι και τα αστέρια.

Βλάσσης".

Η όμορφη χειρονομία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στους καλεσμένους της βάπτισης του Βλάσση τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ