Follow us

Aide-mémoire | Πώς ο "Σασμός" κατατρόπωσε τον ανταγωνισμό

O "Σασμός" με το 20άρι του, το καθαρό και ξάστερο, έδειξε ποιος είναι ο ηγέτης.

Sasmos

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα.

Aπό τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο

Δεν θα γράψω και εδώ πώς μου φάνηκε η "Μάγισσα", το ανέλυσα με κανένα χιλιάρι λέξεις. Άμα θέλετε, κάντε ένα κλικ εδώ και διαβάστε τα πάντα.

Από εκεί και πέρα, η πορεία της σειράς την πρώτη μέρα της σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν η αναμενόμενη από τον ΑΝΤ1, αλλά απόλυτα αναμενόμενη σύμφωνα με τη δική μου κρίση. Και τι θέλαμε δηλαδή να κάνει; Τόσο αναλογούσε και σε μία τόσο δύσκολη σειρά, με τόσο αίμα και δάκρυα και ιδρώτα. Για την ιστορία η "Μάγισσα" έκανε ένα αξιοπρεπές 18% που δεν χαρίζει αισιοδοξία για 20+% τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.

Απέναντι, ο "Σασμός" με το 20άρι του, το καθαρό και ξάστερο, έδειξε ποιος είναι ο ηγέτης. Και δεν είναι ακριβώς ο "Σασμός", είναι η συνήθεια του θεατή να αγαπά κάποιες δουλειές. Αν δεν τους αλλάξεις τα πρέκια βέβαια... Ο "Σασμός" έπιασε ακριβώς από εκεί που άφησε την ιστορία με ένα επεισόδιο καλογυρισμένο, με εξελίξεις, πρόσωπα, χωρίς ασάφειες στην ιστορία και κενά. Και η τηλεθέαση του άξιζε. Το promo ήταν ισχυρό, αλλά η ζώνη είναι πλέον χτισμένη. Αναφορικά με τον "Σασμό", δεν μπορώ να μην παραδεχθώ την επική σκηνή της δολοφονίας/ αυτοκτονίας του Φαρμάκη στην αγκαλιά του Παύλου, κατά κόσμον του Δημήτρη Αλεξανδρή και του Στέλιου Μάινα. Αλλά εκεί που ψάρωσα ήταν με τον ίδιο τον Μάινα! Αλλά και με το σενάριο που τελικά άφησε άσφαιρο το πιστόλι του Φαρμάκη απέναντι στον μέντορά του, που προσπάθησε να φύγει μαζί του. Συγκλονιστική σκηνή, ωραία τηλεόραση. Αν και κλισέ... Και κρυφογέλασα και με τη σκαμπρόζικη ερμηνεία της Μαρίας Τζομπανάκη ως "αδικημένη" γιαγιά. Όλα τα έχει αυτή η σειρά γαμώτο και σε πολύ καλό βαθμό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ