Follow us

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη | Σε κινηματογραφική πρεμιέρα με φθινοπωρινό μακιγιάζ

Η ηθοποιός μπορεί να χαρίζει δυνατές ερμηνείες στο θέατρο, στην τηλεόραση (η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν στην Αγάπη Παράνομη στην ΕΡΤ) και στη μεγάλη οθόνη, αλλά στη ζωή της διατηρεί ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με το ταλέντο της και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταφέρει από πολύ νωρίς να αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στο θέατρο. Η ηθοποιός μπορεί να χαρίζει δυνατές ερμηνείες στο θέατρο, στην τηλεόραση (η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν στην Αγάπη Παράνομη στην ΕΡΤ) και στη μεγάλη οθόνη, αλλά στη ζωή της διατηρεί ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Το βράδυ της Τετάρτης, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του κινηματογραφικού φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας" στο θέατρο "Παλλάς". Επέλεξε ένα μπλε κοστούμι που συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ. Το μακιγιάζ της ήταν φθινοπωρινό και έδινε ένταση στο βλέμμα της. Για τα χείλη της επέλεξε ένα κραγιόν σε γήινους τόνους ενώ στα ζυγωματικά της ένα ροδακινί blush.

Τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους η ταινία που μεταφέρει το Παπαδιαμαντικό διήγημα "Η Φόνισσα" στη μεγάλη οθόνη. Η Καραμπέτη ενσαρκώνει την ηρωίδα Φραγκογιαννού και από το τρέιλερ πήραμε το δείγμα ότι θα δούμε ακόμα μία μεγάλη της ερμηνεία.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη | Σε κινηματογραφική πρεμιέρα με φθινοπωρινό μακιγιάζ

Καραμπέτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ