Follow us

Δημήτρης Μακαλιάς | Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδερφό του που έφυγε από τη ζωή

Η φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Μακαλιάς NDP

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναπολώντας τα παιδικά χρόνια με τον αδερφό του, Τάσο, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Σίλια Κριθαριώτη | Το παραμυθένιο νυφικό της παραμένει το όνειρο κάθε γυναίκας 22 χρόνια μετά

Τα throwback κλικς δείχνουν τον ίδιο με τη μητέρα του όσο και με τον αδερφό του, όσο ακόμα ήταν παιδιά, σε ξέγνοιαστες στιγμές. "Τα χρόνια μετράνε. Οι στιγμές που καταγράψαμε. Με αυτά τα χρώματα. Χωρίς φίλτρα αλλαγής. Με τον ήλιο να χτυπάει στα μάτια. Και τον έναν να αγκαλιάζει τον άλλο", έγραψε στη λεζάντα.

Ελεονώρα Μελέτη-Θοδωρής Μαροσούλης | Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον κρυφό γάμο τους

"Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα πριν από πέντε χρόνια από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια…", είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός μιλώντας για τον αδερφό του.

Δες την ανάρτησή του:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ