Follow us

Μιμή Ντενίση & Δημήτρης Παπαμιχαήλ | Ο άγνωστος καβγάς τους - "Δεν μπορείς να με εγκαταλείψεις"

Η επεισοδιακή συνεργασία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Μιμής Ντενίση

Δημήτρης Παπαμιχαήλ NDP

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Μιμή Ντενίση είχαν συνυπάρξει στην ίδια θεατρική σκηνή στο έργο του Tζορτζ Φεϊντό "Πριμαντόνα". Η παράσταση είχε ανέβει τη σεζόν 1991- 1992 στο θέατρο Βρετάνια και είχε σαρωτική επιτυχία.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του έργου, αισθάνθηκε ανασφάλεια κατά πόσο του ταιριάζει ο ρόλος του και ανακοίνωσε στη Μιμή ότι εγκαταλείπει το θίασο. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον άγνωστο καβγά της με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του θεάτρου και του κινηματογράφου, στη Ροζίτα Σώκου και στην εκπομπή "Επισκέπτης τη Νύχτα".

"Εγώ θυμάμαι όταν είχα πάρει την Πριμαντόνα του Φεϊντό να μεταφράσω, στην αρχή είχα σκεφτεί κάποιον άλλον ηθοποιό και μετά σκέφτηκα τον Παπαμιχαήλ. Και αμέσως μου άλλαξε όλος ο ρόλος. Γιατί έχει ένα άλλο εκτόπισμα και αυτομάτως το εύρυμα του Φεϊντό ότι μιλούσε ο ήρωας αυτός ο ξένος στο θηλυκό γένος, με τον Δημήτρη γινόταν τριπλά αστείο. Οπότε και εγώ το χρησιμοποίησα πολύ περισσότερο", είπε η Μιμή Ντενίση και κατέληξε λέγοντας : "Ήταν από τις μεγάλες χαρές αυτός ο ρόλος του Δημήτρη. Αλώνιζε. Εγώ δεν μπορούσα να παίξω από τα γέλια με τον Δημήτρη. Ξέρεις ότι είχα τσακωθεί με τον Δημήτρη στη γενική δοκιμή, διότι ήρθε μία ημέρα στην πρόβα και με τη μετριοφροσύνη που τον χαρακτηρίζει είχε έρθει και μου είπε : ''Μιμή πρέπει να φύγω από το θίασο''. Του λέω: ''Δημήτρη τι είναι αυτά που λες; Σε πέντε μέρες ξεκινάμε''. ''Θα κάνω μεγάλη αποτυχία σε αυτό το ρόλο. Δεν είμαι σε θέση να παίξω αυτό το ρόλο. Έχεις κάνει ένα λάθος. Ας χωρίσουμε φιλικά και θα κάτσω σπίτι μου". "Εγώ ήμουν πολύ αυστηρή μαζί του και του είπα πώς δεν μπορείς να με εγκαταλείψεις και ότι δεν ξέρω πώς θα καταλήξουν οι σχέσεις μας αν φύγεις. Έφυγε από την πρόβα και πήγε σπίτι του. Και γύρισε πίσω την άλλη μέρα σκεπτόμενος τους συναδέλφους του".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ