Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Πόση ώρα επιτρέπει στις κόρες της να βλέπουν βίντεο;

Οι νέοι γονείς σε συνεργασία με τους ειδικούς καλούνται να βρουν την ιδανική ισορροπία ώστε τα παιδιά τους να μην εθιστούν με την τηλεόραση ή το smartphone και ταυτόχρονα να μην είναι αποξενωμένα από την τεχνολογία

Μπόμπα

Η αγάπη που αναπτύσσουν τα παιδιά- ήδη από την ηλικία κάτω των 2 ετών- με την τεχνολογία έχει αποτελέσει παγκόσμιο κοινωνικό φαινόμενο. Οι νέοι γονείς σε συνεργασία με τους ειδικούς καλούνται να βρουν την ιδανική ισορροπία ώστε τα παιδιά τους να μην εθιστούν με την τηλεόραση ή το smartphone και ταυτόχρονα να μην είναι αποξενωμένα από την τεχνολογία. Κάθε οικογένεια βάζει τα δικά της όρια στα μικρά μέλη της, γιατί θα συμφωνήσουμε όλοι ότι είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις μικρά παιδιά κολλημένα συνεχώς μπροστά σε μία οθόνη.

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από ένα πρόσφατο story της, αποκάλυψε πόσο αφήνει τις μικρές κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, 2, 5 περίπου ετών, να βλέπουν τα αγαπημένα τους παιδικά προγράμματα. Ο επιτρεπτόμενος χρόνος λοιπόν για τις μικρούλες είναι 20 λεπτά την ημέρα. Το χρόνο αυτό, η Χριστίνα κάνει yoga ώστε να αξιοποιήσει το διάστημα που οι μικρές είναι απασχολημένες. Όσο για το αγαπημένο τους πρόγραμμα, δεν είναι άλλο από την "Πέπα το γουρουνάκι"

Χριστίνα Μπόμπα | Πόση ώρα επιτρέπει στις κόρες της να βλέπουν βίντεο;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ