Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα πιο εντυπωσιακή από ποτέ με see-through φόρεμα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, 15 χρόνια πριν

Η εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία των δύο παρουσιαστών.

MissBloom TEAM
Μπέττυ Μαγγίρα Instagram

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Νίκος Μουτσινάς είναι δύο πρόσωπα της ελληνικής showbiz που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα πολύ, και δικαίως, όλα αυτά τα χρόνια. Ο καθένας στον δικό του τομέα, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό ταλέντο, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο παρουσιαστής φαίνεται πως έχουν το δικό τους κοινό που τους ακολουθεί όπου και αν βρεθούν.

Μπέττυ Μαγγίρα | "Η γνωριμία μου με τον σύζυγό μου ήταν προξενιό, σταδιακά ήρθε ο έρωτας, γνωρίζοντάς τον"

Οι δυο τους δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ ωστόσο οι δρόμοι τους έχουν διασταυρωθεί αρκετές φορές τηλεοπτικά, αφού κατά καιρούς έχουν αλληλοφιλοξενηθεί στις εκπομπές τους. Σήμερα λοιπόν, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και πηγαίνουμε δεκαπέντε χρόνια πριν, σε μία δημόσια εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα και του Νίκου Μουτσινά στο Σινέ Κεραμεικός.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2008, η παρουσιάστρια είχε δώσει το "παρών" στα Τηλεοπτικά βραβεία "Πρόσωπα 2008" φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό και μακρύ see-through φόρεμα και έχοντας διάθεση στα ύψη. Η ίδια, πιο σέξι και όμορφη από ποτέ, είχε ποζάρει τότε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά ο οποίος είχε επιλέξει να φορέσει ένα τζιν παντελόνι συνδυασμένο με ροζ πουκάμισο και εμπριμέ γιλέκο.

Νίκος Μουτσινάς | Μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα και την προσπάθειά του να υιοθετήσει παιδί

Η Μπέττυ Μαγγίρα πιο εντυπωσιακή από ποτέ με see-through φόρεμα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, 15 χρόνια πριν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ