Follow us

Κλέλια Πανταζή | "Δυο μέρες τώρα σκέφτομαι σε τι "κίνδυνο" έβαζα το παιδί μου εν αγνοία μου..."

Το βίντεο της Ολυμπιονίκη μέσα από το ΟΑΚΑ και οι σκέψεις της για όλα όσα έχουν συμβεί με τη συντήρηση των στεγών.

MissBloom TEAM
Κλέλια Πανταζή Instagram

Ένα βίντεο μέσα από το ΟΑΚΑ δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στα προσωπικά της social media, η Κλέλια Πανταζή. Η Ολυμπιονίκης θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της γύρω από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό με τη συντήρηση των στεγών λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε γνώριζε σε τι κίνδυνο έθετε τα παιδιά της.

Η Κλέλια Πανταζή είναι μία ευτυχισμένη μαμά | Ο 4χρονος γιος της παίζει με τον νεογέννητο αδερφό του στο πιο γλυκό βίντεο που θα δεις σήμερα

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ μαζί με τον μεγάλο της γιο και να παρακολουθούν το ράλλυ Ακρόπολις. Το εν λόγω βίντεο, που τραβήχτηκε δυο μέρες πριν, αναρτήθηκε από την Ολυμπιονίκη ούτως ώστε να τονίσει πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή αφού εν αγνοία της, έθετε τα παιδιά της σε μεγάλο κίνδυνο όπως άλλωστε σε κίνδυνο βρισκόταν και ολόκληρο το στάδιο.

"Δυο μέρες τώρα αυτή την εικόνα σκέφτομαι. Πόσοι ήμασταν μέσα στο στάδιο, πόσες οικογένειες, πόσα παιδιά. Σε τι "κίνδυνο” έβαζα το παιδί μου εν αγνοία μου.", σημείωσε η Κλέλια Πανταζή.

Κλέλια Πανταζή | Ο γιος της έγινε 2 μηνών και το γιόρτασε με την πιο καλλιτεχνική και γλυκιά φωτογραφία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ