Follow us

Αξίζει να δεις τον "Γιατρό" με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος είδε την πρεμιέρα της σειράς "Ο Γιατρός" και γράφει τις εντυπώσεις του.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επέστρεψε στην τηλεόραση. Εν προκειμένω, αυτή είναι η είδηση πίσω από τον "Γιατρό". Η σειρά ακολουθεί τον σημαντικό πρωταγωνιστή της, τη βλέπεις επειδή ξέρεις πως ένα σπουδαίο όνομα της ελληνικής θεατρικής και τηλεοπτικής... σκηνής επιστρέφει μπροστά στην κάμερα.

Από τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο

Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει αρκετά χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα σειρά, με εξαίρεση την "επετειακή" του εμφάνιση στο "Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά" που το πόσο πρωταγωνιστής είναι ο καθένας τους αφορά από ποια σκοπιά βλέπεις τη σειρά. Λεπτομέρειες! Εδώ έχουμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ως απόλυτο πρωταγωνιστή.

Εντός ιστορίας λοιπόν έχουμε έναν κάπως συγκεντρωτικό και χειριστικό τύπο, αυτόν τον μεγαλογιατρό, που προσπαθώντας να κάνει το έργο του ανεμπόδιστος δεν ακούει κανένα. Ούτε ασθενείς, ούτε συγγενείς, ούτε συνεργάτες. Έχει μια σχεδόν ανύπαρκτη προσωπική ζωή, ένα ειδύλλιο με μία όμορφη συνάδελφό του (Αγγελική Τρουφάκου) και ένα διαζύγιο με μία επίσης συνάδελφό του (Δήμητρα Σιγάλα). Επίσης έχει και μία κόρη, ενώ έχει χάσει και έναν γιο.

Δες περισσότερα στο Yupiiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ