Follow us

Αθηναΐς Νέγκα | "Δεν είμαι γυναίκα. Είμαι άντρας. Πλέον, νομίζω ότι έχω γίνει άντρας σε πολύ μεγάλο βαθμό..."

Η απολαυστική συνέντευξη της ραδιοφωνικής παραγωγού.

MissBloom TEAM
Αθηναις Νέγκα Instagram

Μία απολαυστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον" παραχώρησε η Αθηναΐς Νέγκα. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον χωρισμό από τον πρώην σύζυγός της και στο πώς νιώθει μέσα στον επαγγελματικό της χώρο.

"Μία αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα..." | Το χυδαίο σχόλιο που δέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα με αφορμή τη λεύκη της

Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε πως έχει χωρίσει επίσημα εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική της ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά πως αισθάνεται σαν άντρας μιας που ο χώρος στον οποίο εργάζεται είναι εξαιρετικά ανδροκρατούμενος.

"Δεν είμαι γυναίκα. Είμαι άντρας. Πλέον, νομίζω ότι έχω γίνει άντρας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι δουλειά μας είναι ανδροκρατούμενη σε μεγάλο βαθμό. Όταν ήμουν νέα δημοσιογράφος, υπήρχαν φορές που έκλειναν οι πόρτες και μου έλεγα, "τα λέμε σε λίγο γιατί έχουμε να συζητήσουμε για τον Ολυμπιακό”. Καθόμουν και περίμενα, δε μου κακοφαινόταν αν και θα έπρεπε. Πλέον είμαστε σε άλλη εποχή.

Επίσημα έχω χωρίσει εδώ και έναν χρόνο. Χωρίζουν οι άνθρωποι. Υπάρχει μια εξέλιξη. Όταν είσαι δημοσιογράφος, ξέρεις τα 2-3 βασικά για τη ζωή ενός ανθρώπου, δεν ξέρεις τη συνέχειά του, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, οπότε ρωτάνε για τα παλιά.", σημείωσε η Αθηναΐς Νέγκα

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ