Follow us

Νίκος Καρβέλας & Άννα Βίσση | Το νέο φιλί στο Ηρώδειο και μία σχέση (ωραίας) αλληλοεξάρτησης

Η σχέση τους δε χωράει σε "κουτάκια" ούτε σηκώνει μικροαστισμούς

Βίσση Καρβέλας

Τι να πει κανείς για τη σχέση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα; Σίγουρα δεν χωράει σε "κουτάκια" ούτε σηκώνει μικροαστισμούς. Τρία χρόνια μετά από το χωρισμό τους, ο Νίκος και η Άννα είχαν παρευρεθεί σε ένα πάρτι του Νίκου Μαστοράκη. "Δεν είμαι καψούρης με την Άννα. Ερωτευμένος δεν είμαι. Εγώ το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Είμαι σε πιο βαρύ στάδιο. Της αφόρητης αγάπης. Εγώ θέλω πια αποτοξίνωση δυνατή", έλεγε ο Νίκος στον Μαστοράκη, έχοντας την Άννα στο πλευρό του. Εννοούσε την κάθε του λέξη καθώς δεκαετίες μετά από το διαζύγιο τους, η Άννα συνεχίζει να τον εμπνέει, να του προκαλεί τον θαυμασμό του και να είναι ο άνθρωπος που επιδιώκει να βλέπει καθημερινά. Με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, δηλώνει δημόσια πόσο ''μ%&#ας'' που άφησε αυτή τη γυναίκα να φύγει από τη ζωή του, γνωρίζοντας όμως ότι ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος έφυγε ουσιαστικά ποτέ. Η Άννα και ο Νίκος έχουν αποφασίσει να μεγαλώνουν μαζί, συνειδητά και αυτή η απόφαση, είναι θα λέγαμε σχεδόν συγκινητική.

Για τα δύο χρόνια που δεν μιλούσαν, η Άννα είπε ότι "πονούσε" κάθε μέρα, με το που ξυπνούσε. Κλασικό σύμπτωμα εξάρτησης δηλαδή. Μίας ωραίας όμως εξάρτησης που ίσως θα θέλαμε να περάσουμε οι περισσότεροι.

Στη δεύτερη μεγάλη συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο, αντάλλαξαν ένα ακόμα φιλί on stage και φυσικά πήραν το χειροκρότημα του κοινού. Αδιάφορο για εκείνους μιας και για τον Νίκο και την Άννα κάποιες στιγμές μοιάζουν να διαχωρίζονται από το περιβάλλον τους και να είναι μόνο ο ένας για τον άλλον.

Νίκος Καρβέλας & Άννα Βίσση | Το νέο φιλί στο Ηρώδειο και μία σχέση (ωραίας) αλληλοεξάρτησης

Βίσση Καρβέλας

ΒΙΣΣΗ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ