Follow us

H Καίτη Γαρμπή εύχεται "χρόνια πολλά" στον Διονύση Σχοινά με τον πιο ρομαντικό τρόπο

"Έχω την τύχη να τον γνωρίζω 30 χρόνια..."

MissBloom TEAM
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς NDP

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα, 6 Οκτώβρη, ο Διονύσης Σχοινάς. Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον αγαπημένο της με τα πιο όμορφα λόγια, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ερωτευμένοι όσο ποτέ | Η ρομαντική ανάρτηση της τραγουδίστριας

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε μία φωτογραφία του Διονύση Σχοινά που τράβηξε στις διακοπές τους, γράφοντας χαρακτηριστικά πως σήμερα γιορτάζει το καλύτερο και πιο καλόκαρδο πλάσμα που γνώρισε ποτέ.

Η Καίτη Γαρμπή ντύθηκε ασορτί με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, και τραγούδησαν μαζί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της

"Σήμερα έχει γενέθλια το πιο γλυκό, το πιο όμορφο, το πιο φωτεινό, το πιο αληθινό, το πιο ευγενικό, το πιο γενναιόδωρο, το πιο δυνατό, το πιο καλόκαρδο πλάσμα που γνώρισα μέχρι τώρα στη ζωή μου! Έχω την τύχη να τον γνωρίζω 30 χρόνια και την τιμή τα 26 από αυτά να είμαστε σύντροφοι! Διονύση μου προσεύχομαι καθημερινά να σε έχει ο θεός καλά, να είσαι υγιής πνευματικά, σωματικά και ψυχικά και να έχεις άφθονα στη ζωή σου όλα τα καλά του Θεού! Να τα εκατοστήσεις μωρό μου!", σημείωσε ρομαντικά η Καίτη Γαρμπή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ