Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Δεν είμαι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς..."

Το συγκινητικό post της δημοσιογράφου.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Ένα άκρως συγκινητικό post έκανε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος, μέσα από μία σειρά φωτογραφιών και ένα τρυφερό κείμενο, αποχαιρέτησε την γάτα της, Suki, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυμνάζεται με στιλ | Το athleisure outfit που λατρέψαμε

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε πως είναι κακή στους αποχαιρετισμούς ενώ αποκάλυψε πως οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για εκείνη. Η ίδια δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια ξυπνάει και κοιμάται με τη Suki ενώ πλέον πρέπει να συνηθίσει τη νέα, δύσκολη και δυσάρεστη κατάσταση που συνέβη ξαφνικά και μοιραία.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με ξέρει, μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε..."

"Σβήνω … γράφω.. δεν υπάρχουν λέξεις κι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξυπνάμε κάθε μέρα στις 6 το πρωί παρέα, πηδώντας πάνω μου, να σου ανοίγω την βρύση να πίνεις νερό και να βγαίνουμε μαζί στο μπαλκόνι. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Δεν θέλω να σταθώ καθόλου σ’αυτό.

Κάποια πράγματα συμβαίνουν ξαφνικά και μοιραία. Έτσι όπως ήρθες στην ζωή μου και την άλλαξες εντελώς. Θυμάμαι την μέρα που σε βρήκα, -μία μικρή μπαλίτσα- και από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάπως μαγικά εμείς οι δυο δεθήκαμε. Δεν σκέφτηκα στιγμή να σε δώσω, ήξερα ότι εμείς οι δυο θα είμαστε μαζί.

Μαζί σου έμαθα πως είναι να αγαπώ. Να αγαπώ αληθινά και με όλο το νόημα της λέξης. Είσαι κομμάτι της καρδιάς μου, της ψυχής μου και της οικογένειας μου. Δεν είμαι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς..

Θα είσαι για πάντα η "ξινιόλα" μου και η μοναδική μου.. Αντίο Suki μου.", έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ