Follow us

"Το αγόρι μου, ο πατέρας της κόρης μου..." | Η Πέγκυ Τρικαλιώτη σε μία σπάνια φωτογραφία με τον γοητευτικό σύντροφό της

H δημόσια ερωτική εξομολόγηση της ηθοποιού στον σύντροφό της, Θανάση Δόση.

MissBloom TEAM
Πέγκυ Τρικαλιώτη Instagram

Μία εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως είναι η λατρεία της.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μιλάει με δάκρυα στα μάτια για την κόρη της | "Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας…"

Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη δημοσίευσε μία selfie με τον γοητευτικό σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Θανάση Δόση, γράφοντάς του τις πιο όμορφες και γεμάτες αγάπη ευχές.

"Αυτό το αγόρι σήμερα έχει γενέθλια….το αγόρι μου, ο πατέρας της κόρης μου, ο σύντροφος ζωής μου, ο άνθρωπος που μας στηρίζει, μας ανέχεται μας αγαπάει και είναι πάντα παρόν σε όλα, όσο δύσκολα ή εύκολα έρχονται τα πράγματα! Σε αγαπάω για αυτά και για αλλά τόσα! Χρόνια σου πολλά λατρεία μου! Κάθε σου θέλω…ευχή μου!", σημείωσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός και ο Θανάσης Δόσης δεν έχουν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την Πέγκυ Τρικαλιώτη να δηλώνει παλαιότερα σε συνέντευξή της πως δεν ήταν ποτέ επιθυμία τους.

"Μας θέλει παντρεμένους, θα δούμε κάποια στιγμή. Πηγαίνει στα σπίτια των φίλων της, βλέπει τους γονείς τους παντρεμένους στις φωτογραφίες και έρχεται και μου λέει:"Εσείς πού είστε;". "Δεν έχουμε" της απαντώ. Δεν το ήθελε κανένας από τους δυο μας, δεν το έχουμε συζητήσει καν. Μπορεί αύριο το πρωί να αποφασίσουμε να παντρευτούμε, αλλά δεν με έχω ονειρευτεί ποτέ με νυφικό. Μπορεί να το βάλω, δεν ξέρω. Δεν είναι ότι θα το βάλω και θα πάθω κάτι σαν να μου το έστειλε η Μήδεια, καμία σχέση. Αλλά δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που έλεγαν θέλω να παντρευτώ.", έχει δηλώσει παλαιότερα η ίδια αναφορικά με τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με τον σύζυγό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ