Follow us

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τη Ζέτα Μακρυπούλια | "Ποτέ μη λες ποτέ"

Αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική πορεία του

Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό" βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφερόμενος στην επαγγελματική και στην προσωπική του διαδρομή.

Ο ίδιος εξήγησε αρχικά τον λόγο που αποφεύγει να εμφανίζεται πλέον σε νυχτερινά μαγαζιά: "Είναι δική μου επιλογή να μην εμφανίζομαι σε νυχτερινά μαγαζιά. Μεγάλωσα και η νύχτα θέλει αντοχές για να μπορείς να είσαι επαρκής. Αν μιλάμε για τη νύχτα όπως την ξέρουμε, τα μπουζούκια δηλαδή, δεν τα αντέχω, το δοκίμασα, το έκανα δέκα χρόνια, με κούρασε".

Στη συναυλία του στον Λυκαβηττό, για την οποία δήλωσε ότι είχε πολύ άγχος, εθεάθη η Ζέτα Μακρυπούλια ανάμεσα στους θεατές.

"Ήξερα ότι θα έρθει, η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες που μπορεί, που είναι στην Αθήνα. Με τη Ζέτα Μακρυπούλια έχουμε άριστες σχέσεις γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Οπότε, δύο άνθρωποι που δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Δεν συμβαίνει πάντα, χαίρομαι που στην περίπτωσή μας ισχύει γιατί η Ζέτα είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο. Χαίρομαι που πάει καλά στη δουλειά της, της εύχομαι τα καλύτερα" ανέφερε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ