Follow us

Ζέτα Δούκα | "Ο γάμος είναι σύμβαση και δε με αφορά"

Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Μιχάλη Χατζαντωνά.

MissBloom TEAM
Ζέτα Δούκα NDP

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Μιχάλη Χατζαντωνά έκανε χθες βράδυ η Ζέτα Δούκα, στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στο concept του γάμου.

Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζηαντωνάς | Χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια σχέσης

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα δεν έκανε κανένα σχόλιο αναφορικά με τον Μιχάλη Χατζαντωνά ωστόσο σημείωσε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την αφορά αφού τον βλέπω απλώς ως σύμβαση.

"Πώς σας φαίνομαι; Πιστεύω στον γάμο; Τόσα χρόνια με γνωρίζετε και με ρωτάτε την ίδια ερώτηση. Τι πιστεύετε ότι πιστεύω για τον γάμο; Για μένα ο γάμος είναι μια σύμβαση και δε με αφορά. Δεν χρειάζεται η σύμβαση του γάμου για να είναι κάποιος παντρεμένος με έναν άνθρωπο, για να είναι αφοσιωμένος σε έναν άνθρωπο. Να τον ενώνουν πράγματα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τα χαρτιά και τις υπογραφές. Το θέμα είναι πόσο θέλεις να είσαι εκεί και τι φέρνεις από τον εαυτό σου και τη ψυχή σου σε μια σχέση. Εξαρτάται αν θα συγχωρήσω την απιστία, έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Υπό συνθήκες μπορεί να γίνουν τα πάντα.", είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα. '

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ