Follow us

Χρύσα Μιχαλοπούλου | Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου φόρεσε το στραπλες στην πιο glam εκδοχή του

Σε total black glittery εμφάνιση

MissBloom TEAM
Κουτσόπουλος- Χρύσα Μιχαλοπούλου Papadakis Press

Στο event του Narciso Rodriguez για το καινούριο launch του αρώματος "all of me" στο Μουσείου Βορρέ, έδωσε το παρών η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Μέσα στο total pink setting της αίθουσας, η ηθοποιός προτίμησε μία πιο dark και παράλληλα glam εμφάνιση. To outfit που προτίμησε ήταν ένα sparkly two-piece σε μαύρο χρώμα με λεπτομέρειες από παγιέτα. Το πάνω μέρος επρόκειτο για ένα κομμάτι που επιλέγεται πολύ συχνά αυτή τη σεζόν, το στράπλες, είτε για casual είτε για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Το στράπλες είναι ένα must-have κομμάτι στη συλλογή κάθε γυναίκας καθώς αναδεικνύει τη θηλυκότητα ενώ μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα κομμάτια. Είτε με τζιν για την επίτευξη ενός athleisure look, είτε με cargo παντελόνι για μία πιο καθημερινή εμφάνιση ή μπορείς να προσθέσεις ενα oversized blazer ως πανωφόρι ώστε να προσθέσεις μία πτυχή θηλυκότητας σε ένα ανδρόγυνο look.

Όσον αφορά το make up της, η Χρύσα Μιχαλοπούλου επέλεξε να δώσει λάμψη στη βάση του προσώπου της με τη χρήση λαμπερού primer και highlighter ενώ έδωσε ένταση στα χείλη με ένα κόκκινο lipstick. Άφησε πιο "γυμνά" τα μάτια της φροντίζοντας τα φρύδια της να δίνουν ένταση στο βλέμμα της.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην προσωπική της ζωή απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τον μονάκριβο γιο τους.

Χρύσα Μιχαλοπούλου | Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου φόρεσε το στραπλες στην πιο glam εκδοχή του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ