Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | "Το δεύτερο παιδί δεν έχω καταλάβει πώς μεγάλωσε"

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ως μητέρα αλλά και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2night Show" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός κάθισε στην πολυθρόνα και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πολλά πράγματα αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τις σκέψεις της αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος | Γιορτάζουν 5 χρόνια γάμου με μία αδημοσίευτη και άκρως ρομαντική φωτογραφία από την ημέρα εκείνη

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας δήλωσε πως στάθηκε πολύ τυχερή στην προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε πως αποφάσισε να κάνει οικογένεια όταν συνάντησε τον ιδανικό άνθρωπο. Μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, σημειώνοντας πως δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο την πρώτη φορά που έγινε μαμά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε πως "ποτέ δεν ξέρεις".

Η Αθηνά Οικονομάκου περπατά στο Παρίσι κρατώντας από το χέρι την κόρη της, Σιέννα

"Με δύο παιδιά είναι τέλεια. Στο πρώτο επειδή δυσκολεύτηκα πολύ, είχα φόβο, ανασφάλεια και ενοχές, στο δεύτερο που τα είχα καταπολεμήσει όλα αυτά, βγήκε πιο αβίαστα, είναι πιο ξέγνοιαστο. Το μικρό βλέπει το μεγάλο και παίζουν μαζί."

"Δε μπορώ να σου πω ότι είμαι από τις μαμάδες που λένε "ωχ παναγία μου δεύτερο παιδί, διπλή κούραση. Εμένα το δεύτερο παιδί δεν έχω καταλάβει πώς μεγάλωσε. Κύλησε πολύ ομαλά. Πλέον λείπω αρκετά από το σπίτι και η μικρή γκρινιάζει, ενώ ο γιος μου είναι πιο συγκρατημένος. Δεν είχα προσχεδιάσει το θέμα της οικογένειας, έτυχε. Ήταν ο άνθρωπος που γνώρισα, ήμουν πολύ τυχερή και με την τροπή που πήρε η σχέση, νομίζω ήρθε γρήγορα, ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, γιατί ξέρω τι γίνεται γύρω μου, οπότε όλα ήρθαν ομαλά, ήρθε το πρώτο παιδί και όταν ένιωσα σίγουρη ήρθε και το δεύτερο."

"Ποτέ δεν ξέρεις. Για να δούμε. Τα τρία παιδιά είναι άλλη πίστα, αλλάζουν τα πρακτικά τα παιδιά όμως, είναι μια χαρά.", δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ