Follow us

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στη Νέα Υόρκη

"Καλημέρα Νέα Υόρκη!"

MissBloom TEAM
Τατιάνα Μπλατνικ NDP

Μία υπέροχη φωτογραφία από τη Νέα Υόρκη δημοσίευσε χθες το απόγευμα η Τατιάνα Μπλάτνικ, στα προσωπικά της social media. Η σύγυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram το χθεσινό ηλιοβασίλεμα που αντίκρυσε σημειώνοντας πάνω στην εικόνα μερικά λόγια αναφορικά με την Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με το απόλυτο φθινοπωρινό look | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με maxi εμπριμέ φόρεμα

Ειδικότερα,η Τατιάνα Μπλάτνικ φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ευασθητοποιημένη με τα θέματα ψυχικής υγείας και γι'αυτό θέλησε να μοιραστεί μερικές από τις σκέψεις της με τους followers της.

Τατιάνα Μπλάτνικ | Η ρομαντική φωτογραφία με τον σύζυγό της, Νικόλαο Γλύξμπουργκ, και οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του

"Καλημέρα Νέα Υόρκη! Ξύπνησα στην Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας γεμάτη ευγνωμωσύνη και πάθος για τη ζωή. Πήρα αυτή τη στιγμή για να ευχαριστήσω όλους όσους δουλεύουν για να βοηθάνε άλλους, που μιλούν για αυτούς που δεν ακούγονται και που είναι ικανοί να εκτιμήσουν τη μαγεία της ζωής. Ευγένεια, σύνδεση, ηλιοβασιλέματα και γέλια. "O ήλιος πάντα ανατέλλει πιο λαμπρά μετά τις σκοτεινές νυχτές."", σημείωσε στη φωτογραφία η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στη Νέα Υόρκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ