Follow us

Angelina Jolie | Τα βίντεο από την άφιξη της στον Πύργο Ηλείας για την ταινία "Μαρία"

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας

MissBloom TEAM
Atelier Jolie | Το νέο εγχείρημα της Angelina Jolie αφορά τη μόδα μ' έναν διαφορετικό τρόπο Splash News / Ideal Images

Στον Πύργο Ηλείας και συγκεκριμένα στο θέατρο "Απόλλων" βρέθηκε σήμερα το πρωί (15/10) η Angelina Jolie. Η χολιγουντιανή ηθοποιός θα υποδυθεί την σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας στην ταινία "Maria". H Angelina Jolie θα παραμείνει λίγες ημέρες στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Το τοπικό μέσο της περιοχής patrisnews δημοσίευσε βίντεο από την άφιξη της ηθοποιού στο θέατρο "Απόλλων". Μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στο σημείο, η ηθοποιός και η ομάδα της θα μεταφερθούν για τη συνέχεια των γυρισμάτων στο Κατάκολο καθώς εκεί βρίσκεται η θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση "Christina O", όπου και θα γυριστεί το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας. H Angelina Jolie έχει εκφράσει την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στην πολυτελή θαλαμηγό όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το που θα μείνει τελικά.

Για τα γυρίσματα της ταινίας το ημερήσιο κόστος διαμονής είναι 100.000 ευρώ, κόστος που θα καλύψει η εταιρία παραγωγής της ταινίας.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν συνολικά 9 μήνες. Έχουν ξεκινήσει στο Παρίσι, ενώ συνεχίζονται στον Πύργο Ηλείας και στο Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας. Η παραγωγή θα βρεθεί επίσης, στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Δες τα βίντεο παρακάτω



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ