Follow us

H Eλευθερία Αρβανιτάκη με τα δυο της παιδιά στη Ρώμη | Έτσι πέρασε τα γενέθλιά της

"Σας στέλνω τα φιλιά μου από τη Ρώμη που ήρθα για λίγες μέρες με τα παιδιά μου. La vita e bella..."

MissBloom TEAM
Αρβανιτάκη

Στη Ρώμη ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της, και με αφορμή τα γενέθλιά της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η γνωστή ερμηνεύτρια δημοσίευσε στο Instagram της τρεις φωτογραφίες από το ταξίδι της, αναρτώντας μάλιστα και ένα στιγμιότυπο με τα δυο της παιδιά, την Αντιγόνη Μαθιουδάκη και τον Λεωνίδα Χατζημιχάλη.

Ελευθερία Αρβανιτάκη | Η εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση με την πανέμορφη κόρη της, Αντιγόνη, και η απίστευτη ομοιότητά τους

Για την ακρίβεια, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μοιράστηκε με τους followers της ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον γιο και την κόρη της, ποζάροντας μπροστά από τη Fontana di Trevi. Η ίδια μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ένα "δημόσιο" ευχαριστώ σε όσους της ευχήθηκαν ενώ σημείωσε γλυκά πως η ζωή είναι όμορφη.

Αγνώριστη η Ελευθερία Αρβανιτάκη | Η εμφάνιση χωρίς το signature afro look της, αλλά με πολύ κοντά μαλλιά

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου που καταφθάνουν από χθες το βράδυ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα προσωπικά. Σας στέλνω τα φιλιά μου από την Ρώμη που ήρθα για λίγες μέρες με τα παιδιά μου. La vita e bella, να ζείτε και ζούμε την κάθε στιγμή!", έγραψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ