Follow us

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση της κόρης του Γιώργου Νταλάρα | "Τον εκτιμώ και ως καλλιτέχνη. Μέχρι εκεί"

"Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να είναι γονείς", δηλώνει η Γεωργιάννα Νταλάρα στην ερώτηση για το πώς είναι ο Γιώργος Νταλάρας ως πατέρας

MissBloom TEAM
Νταλάρας

Με αφορμή τη νέα της έκθεση με τίτλο "Βουνά, ζώα & ξωτικά" που εγκαινίασε στην "Gallery 7", η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Στούντιο 4". Αίσθηση προκαλεί η απάντηση που έδωσε στη δημοσιογράφο όταν τη ρώτησε πώς ήταν ο σπουδαίος ερμηνευτής σαν πατέρας.

"Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να είναι γονείς. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από εκεί και πέρα, φέρεται δίκαια σε σχέση με την οικογένειά του και αυτούς που αγαπάει. Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη. Μέχρι εκεί", ήταν η απάντηση της νεαρής καλλιτέχνιδας.

Νωρίτερα είχε δηλώσει: "Όλοι έχουμε ένα όνομα και οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Είχα σκεφτεί να υπογράφω τα έργα μου με άλλο όνομα. Θα ήταν μέγα λάθος γιατί θα ήταν αποφυγή".

Ο Γιώργος Νταλάρας που ήταν στο πλευρό της κόρης του στα εγκαίνια της, είχε δηλώσει "χαζομπαμπάς" και "χαζοπαππούς". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λάθη του παρελθόντος: "Ο μπαμπάς κάνει πολλά λάθη και αφήνει πολύ χρόνο να πάει χαμένος, ο παππούς δεν κάνει τέτοια λάθη. Εξαντλεί κάθε χρόνο που είναι με τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Είναι θέμα ωριμότητας. Μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ