Follow us

Ντέμη, πού ήσουν κρυμμένος;

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις που συνδυάζει το star quality με την εσωστρέφεια και τη ροπή προς τη μοναχικότητα.

Ντέμης

Ήταν γνωστή η αποστροφή του στην τηλεοπτική κάμερα και στο φακό, αν και εκείνος πάντα τον αγαπούσε. Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις που συνδυάζει το star quality με την εσωστρέφεια και τη ροπή προς τη μοναχικότητα.

Ντέμη, πού ήσουν κρυμμένος;

Στα χρόνια του γάμου του με τη Δέσποινα Βανδή, τα μέσα τους παραλλήλιζαν ως την ελληνική εκδοχή του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ αλλά ο Ντέμης κάθε φορά φαινόταν ολοένα και πιο αμήχανος και άλλοτε "στραβωμένος" με την παρουσία των φωτογράφων και δημοσιογράφων, σε χρόνια που -για να τα λέμε όλα- ήταν πιο άγρια στον ελληνικό Τύπο. Η Δέσποινα σαφώς πιο επικοινωνιακή, θα έλεγε κανείς ότι πάσχιζε να βρει μία καλή ισορροπία στη διαχείριση της δημοσιότητας. Από τη μία μοίραζε χαμόγελα στους δημοσιογράφους και από την άλλη είχε το νου της στον Ντέμη που φανερά δυσανασχετούσε.

Ντεμης

Σε νέες δηλώσεις του, ο Ντέμης χωρίς πολλές περιστροφές δήλωσε για εκείνη την εποχή ότι ο λόγος που είχε αυτή τη στάση ήταν τα δικά του κόμπλεξ. Δικό του ήταν το πρόβλημα είπε και πλέον το διαχειρίζεται καλύτερα. Απόδειξη όταν ρωτήθηκε για την κόρη του, Μελίνα και τον γιο του, Γιώργο δεν απομακρύνθηκε τσαντισμένος αλλά απάντησε και μάλιστα χαμογελαστός. Ε λοιπόν αυτός ο νέος Ντέμης μας αρέσει πολύ. Γιατί διατηρεί τη φυσική συστολή του από τη μία αλλά από την άλλη, έχει διάθεση να πετάξει τα συμπλέγματα που τον ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν. Και έχει έναν τρόπο να σε αγγίζει με την απλότητα του, όπως έκανε και πρόσφατα μιλώντας για την περιπέτεια του με την κατάθλιψη όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο. "Μετά από αυτό, έχασα το νόημα, γιατί έκανα πράγματα που δεν με γέμιζαν. Πήρα πάρα πολλά κιλά. Και μετά τα κενά τα γεμίζεις είτε με φαγητό... άρχισα να πίνω λίγο παραπάνω", είπε σε συνέδριο που αφορούσε την ψυχική υγεία των αθλητών. Δεν περίμενε ότι θα είχε τέτοιο αντίκτυπο εκείνη ομιλία του. Αλλά είπαμε, ο Ντέμης παίζει χαμηλά την μπάλα αλλά είναι γραφτό του να τη βάζει στα δίχτυα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ