Follow us

O Ιβάν Σβιτάιλο θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς | "Σε ένα μήνα περιμένουμε και το δεύτερο κοριτσάκι μας..."

Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός και χορευτής για την οικογένειά του.

MissBloom TEAM
Ιβάν

Συνέντευξη στην εκπομπή "Ελένη" παραχώρησε ο Ιβάν Σβιτάιλο το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής μίλησε στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου ενώ αποκάλυψε πως θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, σε λιγότερα από έναν μήνα.

Ιβάν Σβιτάιλο | "Ένιωθα καταραμένος που δεν είχα γνωρίσει το υγιές μοντέλο οικογένειας.."

Πιο αναλυτικά, ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε ανοιχτά για την κόρη του, η οποία είναι τεσσάρων ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως από τη στιγμή που γεννήθηκε, σταμάτησε να σκέφτεται την επιτυχία του. Ο ίδιος μάλιστα, αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τους γονείς του τονίζοντας πως το ότι δεν έζησε τον πατέρα του στάθηκε στη ζωή του ως σταυροδρόμι.

"Η μεγάλη μου κόρη είναι 4 ετών και σε ένα μήνα περιμένουμε και το δεύτερο κοριτσάκι μας. Μακάρι αυτά να είναι τα πλούτη μας, η οικογένεια. Δεν είχα την πολυτέλεια να έχω και τους δυο γονείς και φοβόμουν πιο νέος το πώς είναι να είσαι σε μια συνθήκη την οποία δεν είχα νιώσει. Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να κάνω μεγάλα όνειρα και γι’ αυτό προχωρούσα με μικρά βήματα. Σταμάτησα να σκέφτομαι την επιτυχία μου από τη στιγμή που εμφανίστηκε η κόρη μου. Θέλω να δουλεύω, να νιώθω ότι είμαι χρήσιμος και να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Η κόρη μου, μου άλλαξε τα πάντα και σταμάτησε αυτή την αίσθηση φυγής που είχα, επειδή για χρόνια ήμουν σε μια μετέωρη κατάσταση. Είμαι ευτυχισμένος που έχω τα κορίτσια μου, είμαι χαρούμενος."

"Η φύση μας συνδέει με τους γονείς μας, αν και δεν έζησα τον πάτερα μου το γεγονός ότι έφυγε ήταν για μένα σταυροδρόμι. Εσύ επιλέγεις εάν θέλεις να παραμένεις κάτω ή αν θέλεις να προχωρήσεις. Την αυτογνωσία δεν την αντέχουν πολλοί, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. Με κούνησε ο θάνατος του πάτερα μου, αλλά θεωρώ ότι βγήκα κερδισμένος. Σε μια σχέση ποτέ δεν φταίει ο ένας οπότε έπρεπε να συγχωρήσω όλη την οικογένεια μου.", είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ