Follow us

Η Μιμή Ντενίση σε μία απίθανη φωτογραφία από τα παλιά | Το τζιν παντελόνι που είναι ξανά στη μόδα

Η θιασάρχης και πρωταγωνίστρια του θεάτρου, ανάρτησε μία φωτογραφία της από τις αρχές των 00s με ντύσιμο που μοιάζει πολύ σημερινό.

μιμη

Η Μιμή Ντενίση από τα νεανικά της χρόνια αγαπούσε το κλασικό ντύσιμο που αναδείκνυε την ομορφιά της και την προσωπικότητά της. "Από πολύ μικρή ήμουν ντάμα", είχε δηλώσει σε μία παλαιότερη συνέντευξή της. Η γκαρνταρόμπα της ανέκαθεν απαρτιζόταν από κλασικά κομμάτια, υπέροχα παλτά, φανταχτερά κοσμήματα, μαντήλια και εσάρπες, που μέχρι σήμερα εκφράζουν το στυλ της.

Η θιασάρχης και πρωταγωνίστρια του θεάτρου, ανάρτησε μία φωτογραφία της από τις αρχές των 00s με ντύσιμο που μοιάζει πολύ σημερινό. Φοράει ένα nude κορσέ με ένα τοπ από μέσα με ανοιχτούς ώμους και ένα χαμηλόμεσο τζιν που όπως είναι γνωστό έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα. Τα χαμηλοκάβαλα τζιν της SS23 (βλ. McQueen, Jacquemus, Masha Popova και Altuzarra) επέστρεψαν και για την σεζόν FW23 (τα είδαμε στα catwalks των Gucci, Y/Project και Isabel Marant) και η Μιμή Ντενίση μέσα από το throwback look της μας εμπνέει για στιλάτες εμφανίσεις.

Η Μιμή Ντενίση σε μία απίθανη φωτογραφία από τα παλιά | Το τζιν παντελόνι που είναι ξανά στη μόδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ