Follow us

Η Δανάη Μιχαλάκη για την πρώτη περίοδο της εγκυμοσύνης της | "Δεν είχα άγχος, μόνο..."

"Χρειάζεσαι λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται".

MissBloom TEAM
δαναη μιχαλακη Instagram/ danae_michalaki

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο "Πάμε Δανάη" και στον Άρη Καβατζίκη η Δανάη Μιχαλάκη, που διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Γιώργος Παπαγεωργίου, περιμένουν το πρώτο τους παιδί που θα είναι κοριτσάκι.

Δανάη Μιχαλάκη | "Η εγκυμοσύνη μου μέχρι στιγμής είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου..."

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της τον οποίο λατρεύει ενώ αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της:

Η πρώτη περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν φοβερή όπως είναι και τώρα. Ειδικά όταν θέλεις να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, μόνο χαρά νιώθεις. Δεν είχα άγχος, δεν είχα στρες, μόνο χαρά και ανυπομονησία για το πώς θα πάει είχα. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται.

Δανάη Μιχαλάκη | H μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Όσο για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, δήλωσε:

"Νομίζω ότι ήταν γραφτό να είμαστε με τον Γιώργο. Εγώ το είχα νιώσει από τον πρώτο καιρό. Είχε μια ευαισθησία που μου άρεσε πολύ. Είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που άκουγε. Όταν μάθαμε ότι θα γίνουμε γονείς ήμασταν μαζί, είχε κι εκείνος την ίδια χαρά με εμένα. Δε μου έκανε κάποια διαφορά όταν έμαθα ότι περιμένουμε κορίτσι. Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν ήταν αγόρι. Πάντα έλεγα ότι θέλω κορίτσι, όταν ένιωσα όμως ότι φτάνει η στιγμή να αποκτήσω παιδί, σταμάτησα να το λέω και είπα ό,τι έρθει. Η χαρά μου θα ήταν η ίδια και αγόρι να ήταν… Έχω σκεφτεί ότι θέλω να είμαι όσο μπορώ με το παιδί. Δε σκέφτομαι τη δουλειά. Δε με αγχώνει το τι θα κάνω με τη δουλειά, προτεραιότητά μου είναι να είμαι εκεί, στο παιδί".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ