Follow us

Ελένη Ράντου | Η σπάνια αναφορά στην κόρη της, Νικολέττα

Ποιο είναι το πράγμα που λέει πάντοτε στην κόρη της;

MissBloom TEAM
Ελένη Ράντου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, "Γεια σου!", βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ελένη Ράντου. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε πολλά πράγματα για τη ζωή της ενώ έκανε μία σπάνια αναφορά στη μονάκριβη κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη Ράντου συνεχίζει να "παρτάρει" για δεύτερη χρονιά στο θέατρο "Διάνα"

Συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου αποκάλυψε ποιο είναι το πράγμα που λέει πάντοτε στην κόρη της τονίζοντας πως τόσο η ίδια όσο και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στηρίζουν πάντοτε την Νικολέττα και τα όνειρά της.

Η Ελένη Ράντου φωτογραφίζεται φορώντας το μπικίνι της | "Το τελευταίο μπάνιο…"

"Εμένα οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα - είχα πάρει υποτροφία για το Παρίσι από το Εθνικό Θέατρο - και δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα να συντηρηθώ στη Γαλλία, οπότε συνέχισα εδώ…Το πρώτο πράγμα που έλεγα στην κόρη μου είναι "Φύγε έξω! Κάνε ό,τι όνειρο φαντάζεσαι, εγώ θα το στηρίξω, γιατί το δικό μου δεν μπορούσε να επιτευχθεί”. Η κόρη μου, δεν ήθελε να φύγει. Και της έλεγα "’έχεις τη δυνατότητα”. Κάνουμε σαν γονείς τα αντίστροφα από αυτά που έχουμε βιώσει εμείς. Δεν θέλουμε να υποστεί την ίδια μεταχείριση το δικό μας παιδί… Ήμουν πολύ αποφασισμένη να τη στηρίξω σε όλα της τα όνειρα μέχρι εκεί που δεν παίρνει", δήλωσε η Ελένη Ράντου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ