Follow us

Νατάσα Παζαΐτη | "Αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό, τα παιδιά μου μού το έχουν συγχωρήσει..."

H γενική χειρουργός και οκγολόγος παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Νατάσα Παζαΐτη NDP

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Παζαΐτη στην εκπομπή "Happy Day" και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γενική χειρουργός και οκγολόγος μίλησε για πρώτη φορά on camera, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Νατάσα Παζαΐτη | H chic εμφάνιση στο Ηρώδειο στο πλευρό του 20χρονου γιου της, Αλέξανδρου Καραμανλή

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας, Κώστα Καραμανλή, δε δίστασε να αναφερθεί στην οικογένειά της ενώ τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει η δημοσιότητα, παρά μόνο αυτή που σχετίζεται με τη δουλειά και το έργο της.

Η Αλίκη Καραμανλή και ο δίδυμος αδερφός της, Αλέξανδρος, σε δημόσια εμφάνιση με τους γονείς τους

"Δεν έχω επιλέξει τον δρόμο της σιωπής, εγώ επικοινωνώ με τον κόσμο. Έχω τη δική μου ιστοσελίδα. Είμαι αφοσιωμένη στην επιστήμη μου. Επίσης, επικοινωνώ μέσα από τα social media πάντα μέσα από την επιστήμη μου, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Κάνω πολλές ενημερωτικές ομιλίες. Νομίζω ότι δεν χρειάζομαι άλλου είδους δημοσιότητα."

"Δε μπορούμε να τα πετύχουμε όλα. Κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Κάπου κάνουμε έκπτωση. Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια. Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν. Είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτούς και μου το έχουν συγχωρήσει...", είπε η Νατάσα Παζαΐτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ