Follow us

Ο Παύλος Γαλακτερός έχει γενέθλια | Οι ευχές της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

"Αυτό το παιδί-αριστούργημα έχει σήμερα τα γενέθλια του..."

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Παύλος Γαλακτερός. Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού και της Τέτας Λεονταρίδου έγινε 26 ετών γιορτάζοντας την όμορφη αυτή ημέρα με τους αγαπημένους του ανθρώπους, μεταξύ των οποίων φυσικά και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μόλις δημοσίευσε την πιο χαρούμενη φωτογραφία με τον Παύλο Γαλακτερό και τη μονάκριβη κόρη της, Σοφία Γαλακτερού

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4" δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα γλυκό, οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ, σημειώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησης τις πιο τρυφερές και συνάμα συγκινητικές ευχές για τον 26χρονο πια γιο του συζύγου της.

"Αυτό το παιδί-αριστούργημα έχει σήμερα τα γενέθλια του. Ο Παύλος μεγάλωσε και έγινε ένας άντρας τόσο σπουδαίος που κάνει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του να νιώθουν ασφάλεια και αγάπη. Θα μπορούσα να γράφω σελίδες ολόκληρες για την ψυχή, το ήθος και την προσωπικότητα του. Θα πω μόνο όμως "Χρόνια πολλά παλικάρι μας. Να είσαι πάντα καλά και να σκορπίζεις καλοσύνη. Σ αγαπώ και σ ευχαριστώ γι αυτά που ξέρεις και γι αυτά που ούτε μπορείς να φανταστείς.", σημείωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Φακίδες στο πρόσωπο και χαμόγελο στα χείλη | Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ, πιο όμορφη και ξέγνοιαστη από ποτέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ