Minimal και φωτεινή | Στην τραπεζαρία της Χριστίνας Κοντοβά επικρατεί το λευκό, το ξύλο και η καλαισθησία

Η αισθητική φαίνεται πως ακολυθεί τη σχεδιάστρια και στους χώρους του σπιτιού της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι μία γυναίκα με πλούσια αισθητική. Η σχεδιάστρια μόδας αγαπάει να διαλέγει με προσοχή τα ρούχα της, τα αξεσουάρ της και φυσικά, τα έπιπλα του σπιτιού της. Η Χριστίνα Κοντοβά ζει στο κέντρο της Αθήνας έχοντας δημιουργήσει έναν υπέροχο και φωτεινό χώρο που στεγάζει την ίδια και τη μονάκριβη κόρη της, Έιντα.

Χριστίνα Κοντοβά | Η κόρη της έγινε παρανυφάκι σε γάμο - Οι χαριτωμένες φωτογραφίες της και η υπερηφάνεια της σχεδιάστριας

Μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η επιχειρηματίας έχει μοιραστεί πολλές φορές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της το οποίο μοιάζει προσεγμένο και περιποιημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Πρόσφατα μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία από την τραπεζαρία του σπιτιού της η οποία μοιάζει να έχει βγει από το Pinterest.

Minimal και φωτεινή, ευρύχωρη και λιτή, στην τραπεζαρία της σχεδιάστριας επικρατεί το λευκό χρώμα, οι ξύλινες λεπτομέρειες και φυσικά, η καλαισθησία. Αρωματικά κεριά και βάζα γεμίζουν το μεγάλο, κεντρικό τραπέζι ενώ δε λείπουν τα φυτά που σπάνε τη μονοχρωμία του χώρου με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Τζώνη Καλημέρης | Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη γλυκύτατη κόρη του, Έιντα - Η ολόσωμη floral φόρμα της και το ασορτί scrunchie στα μαλλιά