Follow us

Ελένη Καρακάση | "Eίμαι αυστηρή με τον εαυτό μου"

H Ελένη Καρακάση φέτος εμφανίζεται θεατρικά στη μαύρη κωμωδία Μη σου τύχει...! και τηλεοπτικά στους Πανθέους.

MissBloom TEAM
Ελένη Καρακάση NDP Photo Agency

Πολυπράγμων και πολυδιάστατη, η Ελένη Καρακάση δεν επαναπαύεται στις δάφνες του πηγαίου ταλέντου και της μακράς επαγγελματικής της διαδρομής. Εργάζεται σκληρά, ρωτά για να μάθει και να δει όσα εκείνη δεν καταφέρνει από τη θέση του πομπού, ακούει, κρίνει τον εαυτό της αυστηρά – χωρίς να παραλείπει την απαραίτητη επιβράβευση, (αυτο)βελτιώνεται με γνώμονα την ολιστική της εξέλιξη.

Φέτος, η μοίρα –και η ενδόμυχη επιθυμία της– την έφερε στο πλευρό του Αιμίλιου Χειλάκη τόσο θεατρικά στη μαύρη κωμωδία Μη σου τύχει...! όσο και τηλεοπτικά στους Πανθέους. Να που η μοίρα παίζει ωραία παιχνίδια όταν εκφράζεις τα θέλω σου.

Βρισκόμαστε στο Θέατρο Αθηνών και σε συναντάμε επί σκηνής στο Μη σου τύχει...! σε έναν ρόλο διαφορετικό. Μίλησε μου γι’ αυτό.

Φέτος στο θέατρο υποδύομαι έναν groom – ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας κατά την απόδοση του έργου μετέτρεψαν τον ρόλο από αντρικό σε γυναικείο. Οπότε, είμαι η groom. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Στο ξενοδοχείο (σ.σ. στο οποίο διαδραματίζεται το έργο) είμαι μια γυναίκα που θέλει να τα παρακολουθεί και να τα γνωρίζει όλα. Ο ρόλος μου ανακατεύεται στη ζωή όλων των υπολοίπων προσπαθώντας να διευκολύνει καταστάσεις, πετυχαίνοντας τελικά το αντίθετο τις περισσότερες φορές.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ