Follow us

Οι πιο αστείες στιγμές του Matthew Perry ως Τσάντλερ Μπινγκ στα "Φιλαράκια"

Στιγμές γέλιου με πρωταγωνιστή τον Τσάντλερ Μπινγκ.

MissBloom TEAM
friends instagram @friends

Πόσο εύκολο είναι να επιλέξεις κάποιες σκηνές από την αγαπημένη σου σειρά; Όταν πρόκειται για τα Φιλαράκια και τα 236 επεισόδια που έχουμε δει και ξαναδεί σε επανάληψη, η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα στιγμιότυπα που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και μας κάνουν να γελάμε μέχρι δακρύων όσες φορές κι αν τα δούμε.

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του Matthew Perry, του αγαπημένου μας Τσάντλερ Μπινγκ, θυμόμαστε κάποιες από τις πιο αστείες στιγμές του στη σειρά.

"Pivot. Pivot. Pivot"

Πρόκειται για ένα από τα πιο αστεία επεισόδια της σειράς "Φιλαράκια". Στο επεισόδιο με τίτλο "The One With The Cop" της 5ης σεζόν ο Ρος αγοράζει έναν καναπέ. Ωστόσο, χρειάζεται βοήθεια για να τον μεταφέρει στο διαμέρισμά του, έτσι οι φίλοι του Ρέιτσελ και Τσάντλερ σπεύδουν να τον στηρίξουν. Ο πάντα καλά οργανωμένος Ρος έχει φτιάξει σχεδιάγραμμα και οι τρεις τους προσπαθούν να περάσουν τον καναπέ από γωνίες, και να ανέβουν τη σκάλα της πολυκατοικίας. Το σχέδιο δεν πηγαίνει όμως βάση προγράμματος, χαρίζοντας μας πολύ γέλιο με τον Ρος να επαναλαμβάνει συνεχώς τη λέξη "pivot" εκνευρίζοντας τον Τσάντλερ.

Όταν η Μόνικα και ο Τσάντλερ έγιναν ζευγάρι

Στο 14ο επεισόδιο της 5ης σεζόν με τίτλο "The One Where Everybody Finds Out" η Μόνικα και ο Τσάντλερ αποφασίζουν πως δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν κρυφό πως δεν είναι πλέον μόνο φίλοι, αλλά πως έχουν ερωτευτεί και είναι ζευγάρι. Οι φίλοι τους σαφώς το έχουν ήδη ανακαλύψει λόγω διάφορων συμπτώσεων και μέχρι να γίνει η τελική αποκάλυψη, οι σκηνές είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Πόσες στρώσεις από ρούχα μπορεί να φορέσει κανείς

Στο δεύτερο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, ο Ρος έχει προσκαλέσει τους φίλους του σε ένα σημαντικό για εκείνον event για δεινόσαυρους. Ωστόσο, οι δύο κολλητοί του έχουν ξεκινήσει μία αντιπαράθεση που μας χάρισε μία από τις πιο αστείες σκηνές σε όλη τη σειρά. Ο Τσάντλερ έχει πάρει τα εσώρουχα του Τζόι και τον προκαλεί. Την επόμενη στιγμή, βλέπουμε τον Τζόι να εμφανίζεται στο σπίτι της Μόνικα, φορώντας όλα τα ρούχα του Τσάντλερ, και μάλιστα χωρίς να φορά εσώρουχα.

Τσάντλερ vs τσούχτρα

Τα Φιλαράκια δεν έφευγαν συχνά από τη Νέα Υόρκη, ωστόσο όταν συνέβαινε οι εμπειρίες τους ήταν αξέχαστες. Σε μία εξόρμησή τους σε σπίτι δίπλα στη θάλασσα, η Μόνικα αποφασίζει να κάνει ηλιοθεραπεία ο Τζόι σκάβει μια μεγάλη τρύπα στην άμμο. Αυτή τη χαλαρή διάθεση χαλάει όμως ένα δυνατό κύμα που φέρνει μαζί του μία τσούχτρα που τσιμπά τη Μόνικα. Ο Τσάντλερ τότε καλείται να κάνει κάτι αρκετά αηδιαστικό για να βοηθήσει τη φίλη του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ