Follow us

Matthew Perry | Αυτό ήταν το λιγότερο αγαπημένο του επεισόδιο από τη σειρά "Φιλαράκια"

Η αποκάλυψη που είχε κάνει ο ηθοποιός.

MissBloom TEAM
friends Instagram @friends

Η σειρά "Φιλαράκια" έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον κόσμο. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες νέες σειρές κι αν κάνουν την εμφάνισή τους, πάντα ένα επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς πρόκειται να μας φτιάχνει τη διάθεση.

Ακριβώς όπως εμείς όμως, που έχουμε αγαπημένα και λιγότερο αγαπημένα επεισόδια, ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους πρωταγωνιστές της. Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Matthew Perry, θυμόμαστε ποιο ήταν το δικό του λιγότερο αγαπημένο επεισόδιο όπως είχε αποκαλύψει πριν κάποια χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το 2021 είχε πραγματοποιηθεί το reunion των Friends. Σε αυτό το επετειακό επεισόδιο, συναντήθηκαν η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, o David Schwimmer, o Matt Le Blanc και ο Matthew Perry και θυμήθηκαν αγαπημένες στιγμές από τη σειρά, αλλά και διάφορα αστεία στιγμιότυπα που έγιναν στα παρασκήνια.

Τότε ήταν που ο Matthew Perry αποκάλυψε πως το λιγότερο αγαπημένο του επεισόδιο το 15ο της δεύτερης σεζόν με τίτλο 'Αυτό που ο Ross και η Rachel...ξέρετε'. Σύμφωνα με τον Matt Le Blanc, όταν ο Matthew Perry διάβασε το σενάριο, το χαρακτήρισε ως "χαζό".

Στο επεισόδιο, ο Chandler και ο Joey έπρεπε να κάθονται σε όλες τις σκηνές στις καινούριες τους δερμάτινες πολυθρόνες. "Θυμάσαι εκείνο το επεισόδιο που δεν έπρεπε να σηκωθούμε από τις καρέκλες; Στην αρχή της εβδομάδας, μετά το διάβασμα σεναρίου, ήρθες σε εμένα και μου είπες ότι είναι τόσο χαζό και εγώ σου είπε 'ναι αλλά αυτό είναι το έξυπνο'”. Τότε ο Perry του είπε "ναι, ίσως μπορούμε να διασκεδάσουμε με αυτό” και όπως είπε ο LeBlanc "τότε περάσαμε καλά”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ