Follow us

Έλενα Ασημακοπούλου | Εξόρμηση στους Δελφούς με την κόρη της, Μαρία Ροζάρια - Δείτε πόσο έχει ψηλώσει η 13χρονη

"Η τελευταία φορά που ήρθα στους Δελφούς ήταν στην ηλικία της κόρης μου…"

MissBloom TEAM
Έλενα Ασημακοπούλου Instagram

Στους Δελφούς βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο η Έλενα Ασημακοπούλου και η πανύψηλη κόρη της, Μαρία Ροζάρια Τσιρίλο. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πολλές φωτογραφίες από αυτή της την εξόρμηση ενώ αποκάλυψε πως είχε πολλά χρόνια να επισκεφθεί το μέρος αυτό.

Η Έλενα Ασημακοπούλου φοράει το μπικίνι της και κάνει ηλιοθεραπεία με την πανύψηλη κόρη της, Μαρία Ροζάριο Τσιρίλο, στην όμορφη Λευκάδα

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα φωτογραφικό άλμπουμ, μέσα από το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η 13χρονη κόρη της, τονίζοντας πως της έμαθε πολλά σε αυτή την εκδρομή. Η ίδια, δήλωσε πως είχε να πάει στους Δελφούς από όταν ήταν στην ηλικία της κόρης της και έτσι δε θυμόταν πολλά αναφορικά με το μνημείο, αντίθετα με τη Μαρία Ροζάρια που τα είχε μάθει όλα πρόσφατα.

Έλενα Ασημακοπούλου | "Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη..."

"Η τελευταία φορά που ήρθα στους Δελφούς ήταν στην ηλικία της κόρης μου…προσπάθησα να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου αλλά τελικά διαπίστωσα πως εκείνη θυμόταν περισσότερα από εμένα καθώς τα είχε διδαχθεί πρόσφατα και με εντυπωσίασε! Τελικά αυτή η εκδρομή μάλλον έμαθε περισσότερα σε εμένα παρά σε εκείνη….😜😜😜", σημείωσε η Έλενα Ασημακοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ