Follow us

Κλέλια Ρένεση | Αυτή είναι η αγαπημένη πρωινή συνήθεια που έχει με την κόρη της, Κοραλία

"Μακάρι το σχολείο να είχε τέτοιες δραστηριότητες και να ανακατευόντουσαν τα παιδιά με την κοινωνία..."

MissBloom TEAM
Κλέλια Ρένεση NDP

Ένα γλυκό και άκρως τρυφερό βίντεο με τη μονάκριβη κόρη της, Κοραλία, δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κλέλια Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο αποκαλύπτοντας ποια είναι η αγαπημένη τους πρωινή συνήθεια και ασχολία.

Κλέλια Ρένεση | Μαγνητοσκοπεί την κόρη της να κάνει πατίνι σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως κάθε πρωί, πριν το σχολείο, μαμά και κόρη πηγαίνουν στη γειτονιά "συναντώντας" και γνωρίζοντας διάφορα επαγγέλματα.

"Μόνο αγάπη είσαι και το ξέρεις" | Η Κλέλια Ρένεση φωτογραφίζει τη γλυκύτατη κόρη της, Κοραλία, μπροστά από τη θάλασσα

"Μισή ήρα πριν πάει σχολείο, με το Κοραλιώ βγαίνουμε στους δρόμους και συναντάμε "επαγγέλματα"..χθες πήγαμε στον φούρναρη και ζυμώσαμε ψωμί, σήμερα έξω από το σπίτι βρήκαμε την υπέροχη ομάδα των κηπουρών του δήμου μας και βοηθήσαμε (τους ζηλέψαμε και λίγο που είναι μέσα στη φύση❤️) μας μίλησαν για το κλάδεμα και για πιο λόγο το κάνουν.. αύριο μου είπε θέλει να δούμε την κυρία που φτιάχνει καφέ. Μακάρι το σχολείο να είχε τέτοιες δραστηριότητες και να ανακατευόντουσαν τα παιδιά με την κοινωνία. Καλύτερο σχολείο από αυτό δεν υπάρχει.! Και θα εκπλαγείτε με πόση χαρά οι επαγγελματίες μοιράζουν τη γνώση τους στα παιδιά.. έτσι και αλλιώς, η σκυτάλη εκεί είναι! 🌺❤️", σημείωσε γλυκά στη λεζάντα της ανάρτησης η Κλέλια Ρένεση.

Κλέλια Ρένεση | Αυτή είναι η αγαπημένη πρωινή συνήθεια που έχει με την κόρη της, Κοραλία
Κλέλια Ρένεση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ