Follow us

Η Κατερίνα Γερονικολού για τη σχέση της με τη κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη: "Μου είναι αμήχανο"

Η Κατερίνα Γερονικολού σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την κόρη του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και οι δυο τους πλέον ζουν σαν να είναι παντρεμένοι.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στο "Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκης αναφέρθηκε στη σχέση της με τη μοναχοκόρη του συντρόφου της και της Βάσως Λασκαράκη, Εύα.

Για τη σχέση τους είπε: "Η ζωή με τον Γιάννη είναι εύκολη. Νομίζω ότι απλά ταιριάζουμε. Οπότε τα πράγματα γίνονται εύκολα. Συζητάμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ό,τι πρόβλημα υπάρχει λύνεται. Αυτό που έχουμε είναι οικογένεια".

Αναφορικά με την κόρη του αγαπημένου της, είπε: "Σε σχέση με τη συμβίωση με την κόρη του, αισθάνομαι ότι έρχομαι σε επαφή με ένα πολύ καλό παιδί. Χωρίς να λέω ότι μια τέτοια σχέση εκ θέσεως είναι εύκολη. Δεν είχα ποτέ δυσκολία και πρόβλημα στο να έρθω κοντά με το πιο αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου. Νιώθω μια αμηχανία γιατί αυτό το παιδί δεν ανήκει σε μένα. Οπότε είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη. Είναι ένα υπέροχο παιδί και όλοι οι γύρω του άνθρωποι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Μου έκαναν εύκολη αυτή τη συνύπαρξη. Το αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου, γίνεται αυτόματα δύο φορές αγαπημένο μου. Το "πρέπει" έχει γίνει "θέλω" πια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ