Follow us

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: "Έπινα αλκοόλ. Ξενυχτούσα, δεν είχα όρια! Απελευθερώθηκα στις 18 Μαΐου του 2003"

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε εκ νέου για την περιπέτεια της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου NDP Photo Agency

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου πλέον μιλά ανοιχτά για τον εθισμό που είχε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή την περίοδο, η ηθοποιός απολαμβάνει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του TikTok για να μιλάει για όσα έχει βιώσει και τις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, η είπε: "Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια. Έπινα αλκοόλ. Ξενυχτούσα, δεν είχα όρια σε τίποτα!! Απελευθερώθηκα στις 18 Μαΐου του 2003. Από τότε έχει ξεκινήσει ένα δύσκολο, δύσβατο ταξίδι ολιστικής αντιμετώπισης της ζωής. Απέχω από ουσίες και από ανούσια πράγματα. Απέχω από ψευτοκοινωνικότητες. Ζω καθαρά, καθαρές τροφές, κίνηση, ενδοσκόπηση, δημιουργία. Οριοθετώ τα "θέλω" μου την ζωή μου. Αλλάζω μονίμως οτιδήποτε δεν μου κάνει. Μαθαίνω. Δοκιμάζω τι μου πάει. Και το πώς θα ζω και τι θα κάνω γενικότερα, δεν θα μου το επιβάλει κανέναν σύστημα, αλλά το ένστικτό μου! Και να είναι καλά και η μάνα μου!!"

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος - Panoz7

Σε άλλο βίντεο, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου λέει: "Τα πολλά ...γάρα, δημιουργούν προβλήματα στον εγκέφαλο.Όταν πίνει και την πίνει για χρόνια και για πολύ, σαν μια καθημερινή συνήθεια, όπως πίνεις το νερό σου ή όπως κάνεις το κανονικό τσιγάρο, τα ...γάρα σε χαζεύουν, σε απενεργοποιούν, σε αδρανοποιούν, και ουσιαστικά είσαι βολεμένος, βαρεμένος και δεν έχεις όρεξη για τη ζωή, γενικότερα είσαι ένας επαναστάτης του καναπέ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ