Follow us

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έκανε τη μαστογραφία της & στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μοιράστηκε μια προσωπική της ιστορία, κάνοντας την ετήσια μαστογραφία της

Κατερίνα Παπακωστοπούλου NDP photo agency

Ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και πολλές είναι οι γυναίκες που έτσι θυμούνται να κάνουν τις ετήσιες εξετάσεις τους. Έτσι και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη διαδικασία των εξετάσεων, ενώ αποκάλυψε και μια προσωπική της εμπειρία όταν κάτι είχε εντοπισθεί.

Στην ανάρτησή της έγραψε: "Χωρίς κανένα φίλτρο αλλά με τη γυμνή μας αλήθεια, εμείς οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε ή να ντρεπόμαστε να μιλάμε ανοιχτά για όσα μας απασχολούν. Το 2018 έκανα μια στερεοτακτική βιοψία μαστού λόγω αποτιτανώσεων. Μια ανώδυνη διαδικασιά με τοπική αναισθησία που γίνεται από την έγκριτη ομάδα ειδικών του τμήματος μαστού στο Ιπποκράτειο Αθηνών. Ευτυχώς η βιοψία μου είχε βγει αρνητική για κακοήθεια. Κάθε χρόνο κάνω σχολαστικά τη μαστογραφία μου και σήμερα πήγα ξανά στο Ιπποκράτειο και στον εξαιρετικό αν. Καθηγητή Χειρουργικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκο Μιχαλόπουλο, που είναι υπεύθυνος της μονάδας μαστού. Λόγω πυκνών μαστών μου συνέστησε τομοσύνθεση που είναι η εξελιγμένη μορφή της ψηφιακής μαστογραφίας. Φυσικά πρέπει να ολοκληρώσω τον προσυμπτωματικό έλεγχο και με υπέρηχο! Ευχαριστώ την όμορφη ομάδα και τις τεχνολόγους, την κ.Βαρβάρα και την κ.Χρυσάνθη”.

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έχει μιλήσει πολλές φορές για την προσωπική της ζωή και την οικογένεια.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της, δήλωσε: "Ήμουν παντρεμένη με τον Μάριο με τον οποίο έχω μια εξαιρετικά καλή σχέση, είμαστε σαν αδέρφια. Ξαναφτιάχνω την ζωή μου με τον Νίκο, ο οποίος γνώρισε τον πρώην άντρα μου, διότι η Μαριλίτα το διάστημα της καραντίνας πήγαινε στο Μεσολόγγι όπου είναι ο τόπος καταγωγής του μπαμπά της. Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε πιο καλά με τον νυν και κάναμε και πολύ ωραία παρέα. Εγώ είμαι διαζευγμένη δέκα χρόνια από τον πρώτο γάμο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Συζήτησαν πολύ όμορφα κι εκεί σε κάποια φάση ο νυν σύζυγός μου είχε πει στον πρώην σύζυγό μου ότι σκέφτομαι να παντρευτώ την Κατερίνα κι ο πρώην σύζυγός μου τού είπε ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί, έχει αγνή ψυχή, να είστε αγαπημένοι κι έτσι έγινε πολύ όμορφα”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ