Follow us

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν & ήρθε η επιβεβαίωση

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση είναι ερωτευμένοι και έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση NDP

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πριν από μερικές ημέρες έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μιας και παντρεύτηκαν.

Διαβάστε Επίσης

Όπως έγινε γνωστό, ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, "Ο Παράδεισος των κυριών" και η ηθοποιός της σειράς "Προξενιό της Ιουλίας" παρέμειναν στη Κωνσταντινούπολη και για λίγες ημέρες μετά το γάμο τους. Μάλιστα και οι δύο έχουν δημοσιεύσει ορισμένα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, με τις βέρες τους να φαίνονται.

Αργύρης Πανταζάρας
Σίσσυ Τουμάση

Ωστόσο, στην πρώτη ανάρτηση της Σίσσυς Τουμάση μετά το γάμο, δέχθηκε τις ευχές του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, με την ίδια να τον ευχαριστεί και έτσι να επιβεβαιώνει την είδηση του γάμου τους.

Σίσσυ Τουμάση post

Η Σίσσυ Τουμάση σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε πει για τον Αργύρη Πανταζάρα ότι: "Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια πριν συνεργαστούμε. Καθένας είχε τη δική του πορεία και διαδρομή. Έτυχε και συναντηθήκαμε. Καμιά φορά μέσα από την καλλιτεχνική συνθήκη και διαδικασία γνωρίζεις ένα πολύ βαθύ κομμάτι των ανθρώπων. Γνωρίζεις πόσο ειλικρινής είναι ο άλλος, τον τρόπο που αγαπάει, που συγχωρεί, που αντέχει. Γνωρίζεις την αλήθεια του. Δεν μαγεύεσαι από την πλάνη του έρωτα αλλά αγαπάς την αλήθεια του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου. Η αγάπη είναι μια συνειδητή επιλογή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ