Follow us

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αντέδρασε σε άκομψο σχόλιο follower: "Δεν είμαι καρκινοπαθής"

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε σε χρήστες που του έκαναν αρνητικά σχόλια

Αντίνοος Αλμπάνης @antinoosalmpanis

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του και τον αγώνα του με τον καρκίνο. Ωστόσο σε ένα πρόσφατο βίντεο του δέχθηκε κάποια άκομψα σχόλια και θέλησε να απαντήσει.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε στη Λισαβόνα για τη συναυλία της Madonna κι ανέβασε ένα βίντεο όπου καπνίζει στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του. Σ' αυτό το βίντεο δέχθηκε ένα σχόλιο, στο οποίο του έγραψαν: "Αγαπητέ Αντίνοε όντας καρκινοπαθής συνεχίζεις κ καπνίζεις? Κ μάλιστα πετάς κ το τσιγάρο κάτω".

Τότε, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι: "Δεν είμαι καρκινοπαθής. Γιατί γράφετε ανοησίες και ξυπνάτε δυσάρεστες μνήμες; Λογικά για το καλό μου ε; Λογικά με αγάπη ε; Κι όχι δεν πέταξα κάτω το τσιγάρο. Ηρεμήστε".

Μάλιστα, λίγο αργότερα έκανε ακόμα μια ανάρτησή στο X και έγραψε: "Μάθημα ελληνικών μέρα πρώτη: καρκινοπαθής είναι ο πάσχων από καρκίνο. Μάθημα διακριτικότητας μέρα πρώτη: δεν αποκαλούμε έναν άνθρωπο που δε νοσεί, καρκινοπαθή αν θέλουμε να αναφερθούμε σε κάποιον που κάποτε νόσησε, η προσφώνηση είναι πρώην καρκινοπαθής... Αν και καλύτερα όχι".

Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε μιλήσει για τη μάχη του με τον καρκίνο και πόσο πολύ τον βοήθησε στην ψυχολογία του η σκυλίτσα του, η Blu.

"Ήταν εντυπωσιακό το γεγονός ότι, ενώ η Blu είναι ένα πολύ ενεργητικό σκυλί και ήταν σε μια ηλικία πολύ πιο ζωηρή απ΄ό,τι είναι τώρα, κάπως είχε καταλάβει τι συνέβαινε στο σπίτι. Είχε ρίξει πολύ τους ρυθμούς της, δεν απαιτούσε, δεν ζητούσε και είχε προσαρμοστεί απόλυτα σε αυτό που εγώ μπορούσα να δώσω τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με βοηθούσε πάρα πολύ το γεγονός ότι με ξεσήκωνε να την βγάλω βόλτα γιατί υπήρχαν και στιγμές που μου ήταν εύκολο να πω ότι θα κλειστώ στο σπίτι και θα κάτσω μέσα. Μου έκανε καλό το να βγω, να πάρω λίγο φρέσκο οξυγόνο, να περπατήσω. Νομίζω πως ήταν ευλογία ότι την είχα μαζί σε εκείνο το χρονικό διάστημα. 100% μας θεραπεύουν τα ζώα και θα πω το εξής απλό" είχε δηλώσει στην εκπομπή "Πλάνα με ουρά".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ