Follow us

Σπάνιο κλικ της Άννας Μαρίας | Με floral headpiece στα μαλλιά και παραδοσιακή στολή

Αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της, Αλεξία

MissBloom TEAM
ΑΝΝΑΜΑΡΙΑ

Μία σπάνια φωτογραφία της πρώην βασίλισσας Άννας Μαρίας είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς αναρτήθηκε σε fan page στα social media. Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, η Άννα Μαρία μαζί με τον σύζυγό της και τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, απαθανατίζονται στην Κέρκυρα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Αύγουστο του 1965 στο νησί του Ιονίου και η Άννα Μαρία είναι ντυμένη με παραδοσιακή κερκυραϊκή φορεσιά. Τα μαλλιά της είναι στολισμένα με πολύχρωμα άνθη. Στην αγκαλιά της κρατάει τη νεογέννητη κόρη της Αλεξία, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Η Άννα-Μαρία, γνωρίστηκε πρώτη φορά με τον τότε διάδοχο Πρίγκιπα Κωνσταντίνο το 1959 στη Δανία. Το 1961, ο Κωνσταντίνος δήλωσε στους γονείς του Παύλο και Φρειδερίκη ότι επιθυμούσε να παντρευτεί την Πριγκίπισσα Άννα-Μαρία.Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του 1964. Η Άννα- Μαρία, αφού ασπάστηκε τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό, παντρεύτηκε σε ηλικία μόλις 18 ετών και 18 ημερών τον Κωνσταντίνο Β΄ των Ελλήνων, στις 18 Σεπτεμβρίου 1964, στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό στην Αθήνα, που υπήρξαν και οι μοναδικοί επίσημοι βασιλικοί γάμοι που έγιναν στην Ελλάδα κατά τη νεότερη ιστορία. Μαζί με τον Κωνσταντίνο απέκτησαν δύο κόρες και τρεις γιους: την Αλεξία (10 Ιουλίου 1965, Μον Ρεπό, Κέρκυρα), τον Παύλο (20 Μαΐου 1967, Τατόι), τον Νικόλαο (1 Οκτωβρίου 1969, Ρώμη), τη Θεοδώρα (9 Ιουνίου 1983, Λονδίνο) και τον Φίλιππο ( 26 Απριλίου 1986, Λονδίνο).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ