Follow us

Μόνικα Μπελούτσι | Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

Ουρές είχαν σχηματιστεί από νωρίς έξω από το Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους για την άφιξη της Ιταλίδας καλλονής

Μπελούτσι

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου άρχισαν να σχηματίζονται ουρές έξω από το Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος ήταν η άφιξη της Ιταλίδας καλλονής Μόνικα Μπελούτσι, που είναι επίτιμη καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η Μόνικα Μπελούτσι λίγες ώρες μετά διέσχισε τον κόκκινο διάδρομο που είχε στρωθεί και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Φορώντας το αγαπημένο της χρώμα που δεν είναι άλλο από το μαύρο, έλαμπε με την ομορφιά της και εντυπωσίασε με την κομψότητά της. Επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι και ένα σιθρού τοπ από μέσα που συνδύασε με λιτά αξεσουάρ. Τα μαλλιά της ήταν ίσια σε μία πιο γλυκιά σοκολατένια απόχρωση με αφέλειες ενώ στο μακιγιάζ της έδωσε έμφαση στα μάτια της με ένα eyeliner και λάμψη στα χείλη της με ένα gloss.

H Μόνικα Μπελούτσι έδωσε το παρών στην προβολή της ταινίας Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, που είναι βασισμένο στην παράσταση "Maria Callas: Letters and Memoirs".

"Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Όπως γνωρίζετε η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στην καρδιά μου. Δεν θα πω πολλά για την ταινία. Απολαύστε την προβολή", είπε λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η προβολή της ταινίας, ανεβαίνονας στο βήμα και ευχαριστώντας το κοινό για τη θερμή υποδοχή.

Μόνικα Μπελούτσι | Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
Μπελουτσι
μπελουτσι
ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ