Follow us

Κάτια Νικολαΐδου | Η συγκλονιστική τελευταία της ανάρτηση

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, νικημένη από τον καρκίνο

Κάτια Νικολαΐδου NDP

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, με την είδηση της να σκορπίζει τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός είχε κάνει την τελευταία της ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Instagram τον Δεκέμβρη του 2022 και συγκεκριμένα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τότε, είχε γράψει: "Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει κ ν’ανθίζει κ ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!"

Η Κάτια Νικολαΐδου είχε μιλήσει για τη μάχη της με τον καρκίνο σε παλαιότερη συνέντευξη της, ενώ είχε αναφερθεί και στην στιγμή που το έμαθε.

"Εντελώς τυχαία το έμαθα. Είναι λίγο κωμικοτραγικό και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είχα πάει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και επειδή μου αρέσουν πολύ τα σπορτς προσπάθησα να κάνω σκι στο νερό με αποτέλεσμα να πέσω και να μην μπορώ να σηκωθώ και οι φίλοι μου, όπως καταλαβαίνεις, με κορόιδευαν. Γυρνώντας στην Ελλάδα και χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα, αποφάσισα να πάω σε γιατρό όπου και διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι. Ήμουν στο τελευταίο στάδιο και ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ήταν ο Θεός μαζί μου το ξεπέρασα και όλα πήγαν τέλεια. Σε ένα σοβαρό γεγονός και, κυρίως, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, πάντα η επόμενη μέρα είναι πολύ λαμπερή και ό,τι δεν είναι λαμπερό ή δεν αντέχει το φως πρέπει να κρυφτεί στο σκοτάδι. Αυτό ακριβώς έκανα κατευθύνθηκα προς το φως και άφησα πίσω το σκοτάδι" είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ