Follow us

Άντζελα Γκερέκου | Μας δείχνει το δώρο που δέχτηκε και κοσμεί τη φωτεινή τραπεζαρία της

Το σπάνιο στιγμιότυπο από το εσωτερικό του σπιτιού της

MissBloom TEAM
ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Μία όμορφη ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες η Άντζελα Γκερέκου για την ονομαστική της εορτή, των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, στις 8 Νοεμβρίου. Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του Mega "Η Γη της Ελιάς" και πρόεδρος του ΕΟΤ θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν για τη γιορτή της, δείχνοντας τα όμορφα λουλούδια που πλέον κοσμούν τη φωτεινή τραπεζαρία του σπιτιού της.

Όπως θα δείτε στην εικόνα που μοιράστηκε, στο χώρο κυριαρχεί το λευκό, καθώς λευκά είναι τόσο τα έπιπλα όσο και τα διακοσμητικά στοιχεία. Λίγο πιο πίσω φαίνονται οι κορνίζες με τις οικογενειακές φωτογραφίες.

Τον Ιούλιο συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από όταν έφυγε από τη ζωή, ο Τόλης Βοσκόπουλος. Αναφερόμενη στο πένθος που βιώνει η Άντζελα Γκερέκου είπε στην εκπομπή "Στούντιο 4": "Το πένθος κρύβεται αλλά δεν φεύγει ποτέ, σε αφήνει και ζεις. Και θα έρθει κάποια στιγμή να βγει. Αυτό είναι καλό. Είναι πολύ εγωιστικό να μπεις στο πένθος και να μείνεις εκεί. Θα το ζήσεις, θα το θρηνήσεις και είναι δική σου δουλειά πώς θα βγεις.

Τον θαύμαζα και ακόμη τον θαυμάζω και ανακαλύπτω στοιχεία του.

Έφυγε με αξιοπρέπεια όπως ήθελε γιατί ίσως ένιωθε ότι αν συνέχιζε να ζει δεν θα ήταν ο ίδιος καθώς έφθινε η υγεία του.

Ήθελε να δει την κόρη μας να μεγαλώνει κι άλλο από εκεί που είναι της στέλνει δώρα.

Εγώ τον αποχαιρέτησα όπως έπρεπε και εκείνος λίγο πριν μπει στην Εντατική και ξύπνησε για μας, είμαι σίγουρη για αυτό, για εμένα και τη Μαρία. Πηγαίναμε, μιλούσαμε για λίγες μέρες".

Άντζελα Γκερέκου | Μας δείχνει το δώρο που δέχτηκε και κοσμεί τη φωτεινή τραπεζαρία της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ