Follow us

Λάκης Λαζόπουλος | Ανοίγει τον αγαπημένο χώρο του σπιτιού του

Μία δημιουργική περίοδο διανύει ο Λάκης Λαζόπουλος που επιστρέφει το Δεκέμβριο στο θέατρο Βέμπο με την παράσταση "Όταν πέθανα"

λακης

Μία δημιουργική περίοδο διανύει ο Λάκης Λαζόπουλος που επιστρέφει το Δεκέμβριο στο θέατρο Βέμπο με την παράσταση "Όταν πέθανα". Έχει γράψει και πρωταγωνιστεί μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην κωμωδία που έχει χαρακτηρίσει ως "ξαφνικά δραματιζόμενη".

Ένας άνθρωπος πεθαίνει και ξαφνικά βρίσκεται όρθιος στο νεκροταφείο, καθώς ένα από τα νεύρα του δεν έχει πεθάνει και συμπαρασύρει τα υπόλοιπα. Ανατινάζεται το σύμπαν του κι έτσι στα τριήμερά του περιμένει στο νεκροταφείο να συζητήσουν μαζί του όλοι οι αρμόδιοι. Γέλιο, με ένα σκοτάδι που έγινε φως, ίντριγκες, πάθη και δύο διαφορετικές πλευρές του ίδιου ανθρώπου ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία.

Αυτή την περίοδο ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκεται σε πρόβες και όταν επιστρέφει στο σπίτι του, κάποιες φορές χαλαρώνει ζωγραφίζοντας. Μάλιστα, αν και δεν το συνηθίζει, μας έδειξε το χώρο του σπιτιού του, που χρησιμοποιεί ως ατελιέ.

Λάκης Λαζόπουλος | Ανοίγει τον αγαπημένο χώρο του σπιτιού του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ