Follow us

Άρρωστη και στιλάτη η Σοφία Καρβέλα | Η ανάρτησή της μετά την τροφική δηλητηρίαση

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε η Σοφία Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα @thesofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα τον λογαριασμό της δείχνει ότι συμβαίνει στην καθημερινότητά της και στη σχέση με τα παιδιά της.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι και το πρωί της Τετάρτης μέσα από ένα story της στο Instagram αποκάλυψε ότι ήταν άρρωστη και συγκεκριμένα είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση

"Είμαι και εγώ τρελή. Γιατί ήμουν πολύ άρρωστη. Τροφική δηλητηρίαση και μετά μια περίεργη μόλυνση, η οποία πονούσε πολύ. Τώρα είμαι εντάξει και δυστυχώς με αντιβιοτικά γιατί δεν μου αρέσουν τα φάρμακα” έγραψε μεταξύ άλλων στο story που δημοσίευσε, ενώ ήταν σε πτήση για το Λος Άντζελες.

Σοφία Καρβέλα

Η γνωστή σχεδιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μάχη της με το αλκοόλ, από το οποίο είναι καθαρή σχεδόν 15 χρόνια.

Σε ανάρτησή της είχε γράψει: "Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό,τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου. Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή – όπως λέμε- και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό".

Διαβάστε Επίσης

"Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνάντηση. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι" συνέχισε η Σοφία Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ