Follow us

Ανακοινώθηκε ο παρουσιαστής των Oscar 2024 και ναι είναι αυτός που νομίζεις

Τα Oscar 2024 έχουν και επίσημα παρουσιαστής και δεν μάς εκπλήσει

Oscar iStock

Τι και αν ακόμη είναι Νοέμβρης, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού η Ακαδημία Κινηματογράφου ετοιμάζεται για τα Oscar 2024.

Διαβάστε Επίσης

Η 96η τελετή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο διάσημο "Dolby Theatre" του Λος Άντζελες και τώρα έγινε γνωστός ο παρουσιαστής – και δεν μας εξέπληξε καθόλου η επιλογή.

Παρουσιαστής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Jimmy Kimmel, ενώ και η γυναίκα του θα έχει ρόλο στην τελετή, μιας και η Molly McNearney θα είναι εκτελεστική παραγωγός για δεύτερη συνεχή χρονιά.

"Πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τα Oscar ακριβώς τέσσερις φορές" ανέφερε ο Kimmel σε δήλωσή του ενώ η Molly McNearney πρόσθεσε ότι είναι "ιδιαίτερα τιμητικό να είναι μέρος της ομάδας των Όσκαρ φέτος".

Ο Craig Erwich, πρόεδρος των ABC Entertainment, Hulu και Disney Branded Television Streaming Originals είπε στο Variety ότι: "Μετά τη θριαμβευτική επιστροφή του στη σκηνή των Όσκαρ πέρυσι, είναι τιμή μας να έχουμε τον Jimmy πίσω για να μας καθοδηγήσει σε μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές της ψυχαγωγίας. Είναι ένα τόσο πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μας στην Disney και δεν θα μπορούσαμε να τον εκτιμήσουμε περισσότερο από αυτόν και ολόκληρη την ομάδα του".

Να θυμίσουμε ότι ο Jimmy Kimmel έχει βρεθεί στη θέση του οικοδεσπότη των κινηματογραφικών βραβείων ξανά το 2017, το 2018 και το 2023. Μάλιστα, με την τέταρτη φορά του βρίσκεται ανάμεσα στους Whoopi Goldberg και Jack Lemmon. Οι μόνοι που έχουν αναλάβει περισσότερες φορές αυτό τον μοναδικό ρόλο είναι ο Johnny Carson (πέντε φορές), ο Billy Crystal (εννέα φορές) και ο Bob Hope (έντεκα φορές).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ