Follow us

Η Δανάη Μιχαλάκη μάς δείχνει την κοιλίτσα της και τον σκύλο της: "Κολλητοί φίλοι"

Μία νέα φιλία γεννιέται στο σπίτι της Δανάης Μιχαλάκη

Δανάη Μιχαλάκη Instagram

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζονται για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, το οποίο όπως έχει γίνει γνωστό είναι κορίτσι.

Το πρωί της Παρασκευής, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ίδια να είναι ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της, με τον σκύλο της να έχει τη μουσούδα του πάνω στην κοιλίτσα της και εκείνη να γράφει: "Κολλητοί φίλοι”.

Η Δανάη Μιχαλάκη μάς δείχνει την κοιλίτσα της και τον σκύλο της: "Κολλητοί φίλοι"

Σχετικά με την μητρότητα, η Δανάη Μιχαλάκη είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της: "Είναι από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής μου και την απολαμβάνω στο μέγιστο γιατί περνά πολύ γρήγορα. Ανυπομονώ και για το επόμενο στάδιο, ανυπομονώ για όλα. Συγκινήθηκα πολύ γιατί το ήθελα. Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά. Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για όλα όσα θα έρθουν. Δεν έχω άγχος, δεν έχω στρες. Ό,τι έρθει είναι καλοδεχούμενο".

Η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει πρόσφατα ένα βίντεο με τον σκύλο της για τα γενέθλια του. "Εννέα χρόνια μαζί. Εννέα χρόνια η καρδιά μου γεμίζει αγάπη και συνεχίζει. Χρόνια πολλά στην ωραιότερη ψυχή, στον ωραιότερο φίλο, στο παιδί μου. Ναι! Παιδί μου", έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ