Follow us

Εβελίνα in Paris | Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι στο Παρίσι και εμείς θέλουμε να κλείσουμε εισιτήρια άμεσα

Η Εβελίνα Νικόλιζα βρίσκεται στο Παρίσι και μάς χαρίζει δόσεις παριζιάνικου αέρα

Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα βρίσκεται στο Παρίσι αυτές τις ημέρες και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μάς χαρίσει πολλές δόσεις παριζιάνικου αέρα και είμαστε ένα βήμα πριν κλείσουμε εισιτήρια για την γαλλική πρωτεύουσα.

Εβελίνα in Paris | Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι στο Παρίσι και εμείς θέλουμε να κλείσουμε εισιτήρια άμεσα
Εβελίνα Νικόλιζα

Η τραγουδίστρια και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο "Καλύτερα δε Γίνεται” είναι στην Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους, όμως αυτό δεν την σταμάτησε για να κάνει τις βόλτες της και να απολαύσει γαλλικές λιχουδιές, όπως κρουασάν και γλυκά.

Η Εβελίνα Νικόλιζα έχει αποφασίσει να προσέχει πιο πολύ τον εαυτό της μετά και από τον χωρισμό της από τη μακροχρόνια σχέση που είχε με τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη. Μάλιστα, η ίδια δηλώνει σε πρόσφατα βίντεο της στο Youtube ότι: "Είμαστε η καλύτερη παρέα μας και είμαστε αυτοί που θα είμαστε μαζί μας για πάντα".

Διαβάστε Επίσης

"Έχω βάλει και τα κλάματα για σχόλιο, δεν είμαι πολύ περήφανη για αυτό αλλά νομίζω πως γινόταν αρκετά όταν χώρισα. Επειδή, όταν χώρισα είχα πάρα πολλά σχόλια για αυτό και πολύ σκληρά, για κάποιο λόγο κάποιοι το πήραν πολύ πιο προσωπικά και από εμένα, ότι χώρισα, σε εκείνη τη φάση με είχαν διαλύσει τα σχόλια" είχε πει σε συνέντευξη της η Εβελίνα Νικόλιζα στον ΑΝΤ1.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ